Korte update!

Hierbij een korte update over de afgelopen drie maanden.

In de afgelopen 3 maanden heb ik in totaal drie toernooien gespeeld. Het beste resultaat van deze drie toernooien is runner-up mens doubles in Antalya M15. Het beste resultaat in de single is het behalen van de 2e ronde die ik in de 3e set met 7-6 heb verloren. De resultaten kun je terugvinden op mijn spelers-profiel via de onderstaande link:

https://www.itftennis.com/procircuit/players/player/profile.aspx?playerid=100220380

Tijdens mijn reis van de afgelopen drie maanden ben ik mezelf een aantal keren tegengekomen. Wat ik vooral heb geleerd is hoe om te gaan met teleurstellingen, zowel in resultaten als op fysiek gebied. Tijdens mijn laatste toernooi is helaas mijn lies gescheurd. Ik ben herstellende en ben elke dag aan het werken om terug te keren op het topniveau. Mijn focus richt zich nu met name op het fysiek fit zijn, daarnaast besteed ik aandacht aan het versterken van het mentale aspect.

Ik train inmiddels pijn vrij en herstel sneller dan wat de specialisten dachten. Ik verwacht op 5 augustus mijn eerste toernooi weer te spelen. Deze zomer speel ik twee toernooien in Nederland, zie de onderstaande links voor de locaties. Ik zie je daar graag.

Week 33 Future Oldenzaal http://www.oltcready.nl/future/
Week 35 Future Haren http://www.futureharen.nl/tennis/